Jätkame “Ankeedi” võnget elektroonilise popi duo Púr Múdd laineil! Kui eelmisel korral vastas ankeedile duole vokaali andev produtsent Joonatan Siiman, siis sel korral sisustab “Ankeeti” oma mõtetega Púr Múddi teine liige – instrumentalist ja produtsent Oliver Rõõmus.

Nimi: Oliver Rõõmus

Vanus: 26

Elukutse(d): Produtsent

Värvikas lapsepõlvemälestus: Mäletan, kuidas elasime Turbas ning meil olid seal nn “Olümpiamängud” ning võtsin ka mängudest osa. Kusjuures võitsin päris mitu auhinda ning olin ise ülimalt rahul. Samal ajal mu ema muretses, et kus ma olen, kuna pidin juba ammu kodus olema (olin siis 1. klassis). Jõudsin õhtul pimedas koju ning ema oli päris pahane. Sain kõvasti riielda ning ema arvas, et oleks õige anda ka esimest korda elus mulle vitsa. Mina tõmbasin püksid alla ja küsisin emalt: “Kuidas ma siis seisma pean?”. Selle peale ema hakkas naerma ning sinna mu võimalus vitsa saada kadus.

Iseloomuomadus, mida väärtustan: ausus ja otsekohesus.

Olen hea: inimene.

Olen õnnelik, kui: laps lõpetab nutmise.

Kui mul oleksid supervõimed, siis oskaksin: matemaatikat ja ujuda.

Kui saaksin üleöö midagi muuta, siis see oleks: usun, et parimad asjad ei muutu üleöö, vaid ajapikku.

Kui kohtaksin tulnukat, siis ütleksin talle: “Tervitus, rõõm tutvuda.”

Mulle meelde jäänud või oluline mõte: “The most important thing in life will always be the people in this room. Right here, right now.

Minu kirjutatud lasteraamatu pealkiri oleks: “Kakaministeerium”

Minu suurim muusikaalane väljakutse: inimeste ees esinemine on minu jaoks alati mugavustsoonist välja astumine ning korralik väljakutse. 

Emotsioon, mida soovin Púr Múdd kuulajale pakkuda: et igaüks saaks oma jala mõnusalt tatsuma. 

Kuula Púr Múddi värsket singlit:

Hoia silma peal Púr Múddi tegemistel ka Instagrami ja Facebooki vahendusel.

Fotod: Liina Notta