Vimkaga ankeedis on vaatluse all Paap Uspenski. DJ, Piidivabriku ja I Land Soundi üks loojatest lubab piiluda oma mõttemaailma. Tutvu krutskeid täis kohaliku elu eestvedaja ja muusikasõbraga!

Foto: Mihkel Sillaots

Foto: Mihkel Sillaots

Nimi: Paap Uspenski

Vanus: 28

Elukutse: Meelelahutaja

Värvikas lapsepõlvemälestus: Ma ei tea miks mul tulevad esimesena meelde putukad ja mutukad, kuid kuidagi ikka veel on mul esimese vihmaussi maitse suus, mille sõin lasteaias. Tublid aastad hiljem Muhus vanaisa kartulivagude vahelt korjasin põllu pealt väikese sisaliku ning vedasin vanaisaga kihla, et söön selle kohe siinsamas ära. Vanaisa tõi veel järgmine päev kooli raha ära. Mingi aeg praadisin kodus soolaga erinevaid tõuke, käisin sipelgate kehamahlasid mekkimas, tõmbasin ämbliku ninna ja viimati proovisin juuksekulli mekki. Ma ei tea, kas see on see värvikas lapsepõlvemälestus, mida ootasid, kuid imelikul kombel ei saanud neid mõtteid enam peast. Mingi putukapisik on mul endiselt küljes, kuid enam nende eluolu ei sega, vaid vahest jälgin tegemisi distantsilt.

Iseloomuomadus, mida väärtustan: Tiigrisüda ehk julgus. Julgus mõelda, öelda ja teha, julgus ennast väljendada. Julgus enda tegemistesse uskuda, riskida, vastutada ja vigasid tunnistada teeb minu jaoks inimese huvitavaks.
Kõik head ja halvad kogemused tuleb vastu vastu võtta ning suunata need julge sihipärase liikumise suunas. Kui julged suurelt unistada, julgustad ka teisi.
Väärtustan ka head huumorimeelt väga. Elus peab nalja saama ja hea nali nõuab vahest natuke julgust.

Olen hea: …tujutõstja. Mul on ilmselt väike tähelepanuvajadus ka, kuid usun, et esinen mõõdukalt.

Olen õnnelik, kui: …minu ümber on mu sõbrad. Olen õnnelik, kui saabub saunatund või saab valjusti muusikat kuulata. Suure õnne teevad kokku paljud väikesed õnnestumised, mis annavad enesekindlust ja jõudu, et tegutsen õigete eesmärkide nimel koos õigete inimestega.

Kui mul oleksid supervõimed, siis oskaksin: …loomade ja lindude keelt.

Kui saaksin üleöö midagi muuta, siis: …teeksin nii, et igal lapsel oleks armastav ema ja isa.

Kui kohtaksin tulnukat, siis ütleksin talle: …“lõpuks ometi!” Aga kui ta midagi aru ei saa ja meil kohest klappi ei teki, siis teeksin suusoojaks veidi beatbox’i.

Meelde jäänud või oluline tsitaat: Mulle meeldivad Henry Fordi tsitaadid. Üks tema mõte, mis on mul koguaeg kuklas:

“Kokku tulemine on algus, kokku jäämine on progress ning koos tegemine on edu./ Coming together is a beginning, staying together is progress, and working together is success.

Minu kirjutatud lasteraamatu pealkiri oleks: “Ruhnu Karu” ehk lugu sellest, kuidas üks karupoiss talvel Ruhnu saarele lõksu jäi ning väikesaarel pidusid korraldama hakkas.

3 tegevust, mida soovitan teha kurbadel hetkedel: Ma ei mäleta, millal viimati kurb olin, kuid on 3 lihtsat tegevust, mis valmistavad alati rõõmu – valitud muusika kuulamine, autoga Tartusse sõitmine, ilusate naiste seltskond.

3 põhjust, miks armastan oma elukutset: Saan valida oma aja, koha ning inimesed enda ümber.

3 põhjust, miks soovitad tulla I Land Soundile: Siin on maagiline taevas, kuu ja päike. Siin on maetud inspiratsioon ning maagia. Siin on kõik su sõbrad!

Kõige rohkem ootan I Land Sound 2019-lt: UFOsid

Kui oled kiire, siis õnnestub ehk Sinulgi UFOsid I Land Soundil kohata.

Pileti saad soetada Ticketerist.
Ürituse leiad Facebookist.
Festivali jälgi Facebookis ja Instagramis.
Lisainfot uuri festivali kodulehelt.