Mis juhtuks, kui kohtuksid Eesti-urban-kantri-Backstreet-Boys ja hea-une-tekid-sinu-näole?
MINA TEAN! Juhtuks täpselt see, mis juhtus 19.09.2015: Tartu ürgmetsade puudevarjus sai teoks midagi müstilist ja khooli.

Nimelt, juba peagi jagan teiega Öölooma näotekkide lugu: kodumaise disainibrändi rõõme, muhedaid unenägusid ja ambitsioonikaid tulevikuplaane. Ning nagu ikka, siis vajab üks vinge intervjuu ka illustratsiooniks head fotomaterjali + vingeid modelle. Ja nii see juhtus, Ööloom ja Forest Kämp kohtusid!

Pean ausalt ütlema, et kartsin veidi seda pildistamist, sest ma pole varem viite meest ühele pildile jäädvustanud. Aga mu mured olid asjatud. Kutid olid ideest vaimustuses, maskid on vinged ning huumor on ammu kõik sündsuse piirid ületanud (täpselt nii nagu mulle meeldib). Funlevel3000!

Fotosessiooni märksõnad: atifnatid, loomaaed, boyband, ulmehuumor

Tere tulemast meie loomaaeda!

Moodboard’i tšeki siit!

Näotekid: Ööloom
Fotograaf: Oliver Vaagen
Loovidee, stilistika: Kaisa Tooming (Häppening)
Loomapoisid: Forest Kämp (Jaan Sepp, Siim Valtna, Mikk Valtna, Peeter Tammur, Kaarel Tammur)

IMG_0277

Poistele asendiplaani mimeerimas. Didn’t go quite as expected. Photo: Oliver Vaagen

Ööloom ja Forest Kämp

Ma ei näe ja ma ei kuule. Petsi kätt ma ka ei tunne. Photo: Oliver Vaagen

Ööloom

Serious Forest-Beatles. Photo: Oliver Vaagen

Ööloom

Photo: Oliver Vaagen